Meteen naar de inhoud

Adopteer een koe

Bij ons kunt u symbolisch een koe adopteren. Met hulp van onze adopteurs kunnen wij de koeien welke momenteel al rondlopen nog beter verzorgen en investeren in het welzijn van de dieren. Denk hierbij aan het huren van meer weilandruimte of investeren in koe borstels of ander vermaak voor de dieren. 

Ook worden opbrengsten gebruikt om meerdere dier(soort)en op te vangen en een fijne vrije plek te geven bij ons op het terrein.

 

Dankzij de opbrengsten kan het kalf van Pip nog steeds bij haar moeder blijven. Onze Marieke geboren op 8 April 2022 geniet van haar leven samen naast haar moeder. 

 

Wat kunt u verwachten?

Naast dat u bijdraagt aan de verzorging en welzijn van uw gekozen dier krijgt u zelf ook nog extra’s thuis gestuurd. Waaronder:

– Een certificaat van uw adoptie dier. 
– Een foto van het dier
– Één vrijkaartje voor een workshop koe knuffelen om uw dier in het echt te komen bekijken
– 4 getekende ansichtkaarten van uw dier

Het bedrag om een koe te adopteren is 5,- in de maand. Met deze bijdrage kan er al een heel verschil gemaakt worden in het leven van deze dieren. 

Klik op uw gewilde adoptiedier om het incassoformulier in te vullen. Dit formulier kan terug gemaild worden naar info@knuffelhoevepipenco.nl of via Whatsapp op 06-12420247. Via de post is ook mogelijk, kijk voor het afleveradres op het incassoformulier. 

De afschrijving gaat door middel van een automatisch incasso. Dit bedrag kan maandelijks of jaarlijks worden afgeschreven. De adoptie kan ieder moment worden stop gezet via telefonisch contact op 06-12420247 of de mail via Info@knuffelhoevepipenco.nl. Opzegging wordt verwerkt na 1 jaar betaling van het adoptiedier.


Kies hier uw adoptie dier

Pip

Ras: Holstein Friesian x INRA 95
Geboortedatum: 11 Juli 2019
Reden adoptie: Anders weggegaan als kalfsvlees

Co

Ras: Belgisch Blauw
Geboortedatum: 7 April 2019
Reden adoptie: Anders weggegaan als rundvlees

Alvast bedankt!