Meteen naar de inhoud

Klompen schilderenWorkshop Klompen schilderen

Een workshop klompen schilderen in de Betuwe is een activiteit die je niet mag missen! Je krijgt de kans om je creativiteit de vrije loop te laten op een traditioneel Nederlands souvenirtje.

De klompen, bekend als een van de meest symbolische culturele iconen van Nederland, worden helemaal naar jouw eigen smaak beschilderd. Of je nu kiest voor traditionele Nederlandse designs of voor een funky eigentijdse uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos

De workshop is geschikt voor jong en oud en je krijgt begeleiding om je te helpen de klompen te schilderen. Het is een perfecte activiteit voor een familie-uitje, een vrijgezellenfeest of een gezellige dag met vrienden. 

Bovendien kan je na het schilderen je eigen klompen mee naar huis nemen als aandenken aan deze unieke ervaring. Je hebt geen kunstzinnige achtergrond nodig om te kunnen genieten van deze workshop.

Kortom, de workshop klompen schilderen in de Betuwe is een echte must-do activiteit. Het geeft je niet alleen de mogelijkheid om iets typisch Nederlands te doen, maar ook om een blijvende herinnering te creëren en
een gezellige dag met vrienden, familie of collega’s door te brengen.

 

Workshop klompen schilderen (1-1,5 uur)

€ 25,- per persoon 2 kleine klompjes schilderen
€ 35,- per persoon 2 grote klompen schilderen

Deze workshops zijn te boeken vanaf 4 personen. 

Kijk bij onze arrangementen voor prijzen van combi deals 


Bekijk ook onze arrangementen